...On taaskin sunnuntai,haalarit jo nurkkaan jäädä sai...vai miten se menikään...?...=)

Eilen oltiin Termiitin kanssa Isomummulassa koko päivä,oli kyllä sanoinkuvaamattoman onnellinen ilme Termiitillä kun näki Isopappan päältäajettavan ruohonleikkurin=)! Kaiken kruunas sitte vielä naapurin pellolla olleet traktori ja puimakone. No Isopappahan onnellisena ajelutti rakasta lapsenlastaan (ainoota vielä) pitkän aikaa ruohonleikkurin kyydissä,tulipahan iso nurtsi varmasti leikattua=)! Rakas Termiitti on kyllä kamalasti koneitten perään,varmaan ikäkin tekee (karvan alle 2w) mutta pojathan on poikia...=)!

Tänään tossa aamupäivällä ulkoiltiin,Termiitti keksi että onpas kivaa kun kottikärryissä on vettä...Äiti EI ollut samaa mieltä kun kerkes kattoon että mitä siellä oikein tapahtuu...Termiitti on pää märkänä,lakki kottikärryissä ja kädet kainaloita myöden kurassa...hoh hoh...onnex on noi pesukoneet keksitty!

Ai niin....perjantaina tuli sitte mulle kutsu IsoonSairaalaan ja risojen poistoon! Nopeeta toimintaa,ku vko sitte torstaina laitettiin lähete eteenpäin ja nyt jo 12.09 leikataan. Himpun verran pelottaakin,mutta kaipa se hyvin menee...Saas nähdä kuinka onnellinen Pomo on,kun ilmotan jääväni parin vkon päästä ainakin kahex vkox saikkarille! Ei muuten mitään paniikia,mutta ku mulla on määräaikanen työsuhde joulukuun loppuun ja pelkään että se ei sitte jatkaiskaan sitä...toisaalta AIVAN turha panikoida,meillä ei oo nytkään tarpeex työntekijöitä ja kaiken lisäx on kaksi vakkari paikkaakin täyttämättä,joten voipi olla että ihan suotta panikoin....=)!

Mies on ollut koko vkonlopun töissä,tottamaar ku mä olen vapaalla...plääh...No,onhan se tietty tollai lastenhoidollisesti hyvä asia että ollaan vuoronperään vkonloppu vapailla. Ja eipähän kerkiä tappeleen Miehen kanssa ainakaan kamalasti ku ei näe toista,heh heh=)!

Mutta nyt päiväkahveen keittoon ku Termiitti vihdoin nukahti=)!